Home Page of Vintage Sports Car Services offered by Vintage Sports Car Projects of Vintage Sports Car Photos of cars that Vintage Sports Car has worked on Contact Vintage Sports Car links to items like by Vintage Sports Car Testimonials for Vintage Sports Car

 

Services - International - Overzees  Inspectie
Programm
a

Vintage Sports Car Inc. heeft het genoegen u een nieuwe service aan te bieden, ons zgn.

Overzees  Inspectie Programma

Gedurende de ruim tien jaar dat Vintage Sports Car/Historic Race Car haar klanten van dienst geweest is, hebben we meerdere malen de vraag gehad om de staat van een auto te evalueren.

Nu we ons bedrijf verder hebben uitgebouwd, en met een groter team werken, kunnen we het ons permitteren verder van huis te gaan, en uw  belangen in de USA te vertegenwoordigen.

Een auto overzees kopen is altijd een kwestie van risico’s, en waarom zou u die risico’s niet zo minimal mogelijk maken? Ik raad iedereen aan die overweegt hier een automobiel aan te schaffen , deze te laten inspecteren door een expert.

Gedurende de tijd dat ik mijn bedrijf hier gevestigd heb,hebben wij een zeer betrouwbare reputatie opgebouwd. We hebben een ruime ervaring met auto’s waarvan maar enkele modellen gebouwd zijn, en doen vergaand research voor automobielen waar wij niet bekend mee zijn. We beperken ons echter tot  auto’s van niet Amerikaanse origine. Experts op dat gebied zijn in the US op elke hoek van de straat te vinden.

Wat kunt, en mag u van onze inspectie verwachten?

Ons uitgebreide schriftelijke rapportage, zal u worden aangeboden, voorzien van een grote hoeveelheid digitale foto’s, met het doel u een goede indruk te geven van de werkelijke conditie van het voertuig.

Ons verslag kan zowel in de Nederlandse als Engels taal geschreven worden.

Het tarief voor deze inspectie is uiteraard afhankelijk van de afstand die we moeten reizen om de auto te bezichtigen. Amerika is een groot land, en vele plaatsten zijn niet per auto binnen een dag te bereiken.

In principe rekenen we $600 per dag, plus reiskosten, en een vergoeding voor de kosten van een  huurauto (ca $45 per dag). Voor meerdaagse reizen rekenen we $100 per dag extra voor hotel en verblijf kosten.

Mocht U in deze service van ons geïnteresseerd zijn, gelieve ons te contacteren via E-mail  (Yves@VintageSportsCar.net of bel USA 815 337 4001 (7 uur tijdsverschil!)

 

Our Motivation

We at Vintage Sports Car Inc. really enjoy keeping the cars from the era we love in good and safe working condition. We pride ourselves for our expertise, and for the way we conduct business.